THUISBATTERIJ

De toekomst is elektrisch: minder CO2-uitstoot & méér besparen!


Eén van de grootste voordelen van een laadpunt thuis is dat je zelf de keuze hebt wanneer jij jouw auto wil opladen. Aangezien een elektrische auto vaak een serieuze tijd moet opladen kan je ervoor kiezen om deze te laden op een moment dat je de auto niet nodig hebt, bv. 's nachts. 


Het tarief om je elektrische wagen op te laden wordt door verschillende factoren bepaald en kan afhankelijk zijn van je laadpas.
Ook hier terug het voordeel van thuisladen: goedkoper, want je betaalt enkel de kWh-prijs volgens jouw contract met je energieleverancier.
En heb je zonnepanelen, dan bespaar je zelfs nog meer!PYLONTECH / FORCE L1 REEKS

Het nieuwste opslagsysteem van Pylontech, de Force reeks, is een Lithiumbatterij met een hoge capaciteit. Ze zijn éénvoudig te installeren en hebben een modulair design. Je hebt minimum 2 modules nodig, maar kan uitbreiden tot een totaliteit van 24,5kW. Hierdoor heb je als eindklant zelf de keuze om je capaciteit te kiezen.

De Quick Connector zorgt voor voor een snelle installatietijd en kan zowel binnen als buiten geplaatst worden. Deze Pylontech batterij is ook compatibel met de meeste hybride omvormers.

PYLONTECH / US-REEKS

De dynamisch load-balancing van Smappee maximaliseert het gebruik van zonne-energie voor het laden van elektrische wagens gedurende de dag.


Dankzij de unieke Artificial Intelligence van Smappee optimaliseer je jouw zelfvoorziening en bespaar je kosten. Ondertussen zorgt de autonome beveiliging tegen overbelasting van Smappee ervoor dat het systeem van jouw gebouw binnen haar vermogensgrens blijft.


Bovendien krijg je met de Smappee App real-time inzicht in jouw laadproces en -gegevens.

HUAWEI / LUNA REEKS

De Zappi V2.1 is een slimme EV lader met een verschil! Hij werkt niet alleen als een standaard EV lader, maar het heeft ook optionele laadprogramma’s om gebruik te maken van 100% GROENE energie van uw zelf-opgewekte energie uit zonnepanelen. 


Gekoppeld met de myenergi app kunt u timers zetten om de meest voordelige laadtarieven te gebruiken, de boostfunctie aan te zetten, uw apparaten te beheren en nog veel meer!


Hebt u nog geen zonnepanelen?

Ook geen probleem voor de Zappi V2.1 en deze kan u steeds later nog toevoegen.

Hebt u nog een vraag of wenst u een offerte?