ZONNEPANELEN

Ondanks het wegvallen van de terugdraaiende teller voor nieuwe installaties blijft investeren in zonnepanelen een goede keuze! (beter dan een spaarboekje...)

Je zonnepaneelinstallatie rendeert meteen dankzij de gratis elektriciteit die wordt opgewekt en blijft dus een voordelige & economische keuze.


BELITEC, vooral actief in West-Vlaanderen, levert steeds een totaalservice naar onze klanten toe: van installatie tot keuring en zelfs de aanmelding van de zonnepanelen bij je netbeheerder gebeurt door ons. We kiezen enkel voor kwaliteit en streven naar een perfecte afwerking: wij zijn pas tevreden als de klant dat is!


Voor de dakwerken bij het plaatsen van zonnepanelen hebben wij een samenwerking met Demalbo !OMVORMER

De omvormer is het hart van de zonnestroominstallatie: het zet de ontvangen gelijkstroom om in bruikbare wisselstroom. Hij staat in communicatie met het elektriciteitsnet en draagt verantwoordelijkheid voor de opbrengst van de installatie. Net daarom is het zeer belangrijk om te kiezen voor kwaliteit. 


Daarom kozen wij ervoor om hoofdzakelijk samen te werken met Solis, maar ook voor andere merken zoals Huawei, SAJ, ... kunnen jullie bij ons terecht.
Tenzij een installatie nog andere mogelijkheden vereist, want geen enkele installatie is gelijk!PANELEN

Er bestaan veel verschillende merken & soorten zonnepanelen, en op den duur zie je als klant het bos door de bomen niet meer. Echter, een "slechte" keuze kan je tegenwoordig niet echt meer maken als het over de panelen gaat, en wij zijn er ook om jou hierin te begeleiden.


Wij hebben enkele merken gekozen om mee samen te werken die een goede prijs/kwaliteit aanbieden en dit in verschillende prijsklassen. Hierdoor zijn er voor elke klant dus mogelijkheden!


Enkele merken uit ons gamma: TrinaSolar, Jinko Solar, Hyundai, DMECG, Canadian Solar, ... 

Hebt u nog een vraag of wenst u een offerte?